D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 14, 2010

cik dila dipinang orang!

nah, hangpa tgk je la gambaq, cheq ni sebnanya kena siapkan keja insan2 yg sebok bercuti... skrg baru cheq tau pasai pa bos x bg cheq coti huhu
acah je, bos i xder r kejam sgt noo...

cikgu puziah pasni besan dgn cikgu salbiah la nampaknye...

see the eyebags?? org saket la katekan...

kuintai2 abangye... adeknye aje yg ader... ups, silap orang!

ini baby saye!!!

ayong saye... ups terlangkah bendul pule!

credit to inche wan kamarul, posmen saye n enchek tunang sejak skolah wooo

u, knp x jwb tepon ni???!!

try BBM pulak!

daddy n bonda... i love you more!

kwn2 sepermainan sejak tadika... sampai la ni maen lagi...
kiri Puan Ira, kanan Dr. Aida... bertunang sehari sebelumnya!

gambar peace mesti kena ada ye encik wan!

best cousin: poja...
newly wed to ezriq
ha... tu dia kakak saya yg doktor tu.....

adam muzakkir: pakngah tak marah punyer!
(ups, pak ngah ker??!)

bunga yg merah2 itu mak saye buat sendiri, oke?
P/S:
terima kasih to mak, ayah, ayong, doin, ateh, acik n adik; terima kasih sgt2 for the love n blessing.... i'm forever yours!
terima kasih to encik izo... i'll be yours!
tq to bakal2 sedare2 baru huhu maaf kalau ade kurang2 ke silap salah ke sepanjang majlis ye
tq kpd makcik pakcik sepupu sepapat yg banyak membantu!
terima kasih tuhan kerana memakbulkan doa bertahun2 saya ini...

4 precious comments:

Anonymous said...

eye bag kamu itu sudah diedit sedikit yer. kalau x mmg nmpk mcm panda bear laaaa...

-wan kamarul-

LaLaLOLa said...

realy? ptt la cikgu salbiah kelihatan risau melihat bakal menantu hehe nway tq 4 editing

mutiaratihani said...

i like u statement.....doa bertahun2 saya ini ....

LaLaLOLa said...

so true it is my prayer for years and yet, still be my prayer for forever, insyaAllah..