D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

June 18, 2010

da kenyang ni...

hari ini opis xder air, oke! nak minum pon xboleh ye. nak makan biskut takut tercekik hahaha
para makcik cleaner itu kena tadah air semate-mate untuk spare kat toilet kalau-kalau kitorang terkucil.... kesian! sampai kawan saya tak sanggup nak guna air sbb kesian kat makcik tu huhu
dan hari ni kejadah hape ntah nak g kenc**gssss pon kena punch out pastu punch in semula sebab toilet luar aje yg ader air basuhan yg macam tidak berapa nak mutlak rupa parasnya itu sampaikan sorang opismate kena balik sebab sakit perut huawawawa
cube korang bayangkan kalao die dok kat selayang ke, kepong ke ngehehehe ape jadah nak tompang masjid, cine looo! huhu
so hari ni kitorang lunch kat luar yang nampang sorang mamat lengkap dah nak g solat jumaat kene gedegang dgn sebijik keta. pastu nyonya itu gelabah-gelabah la setel dgn abang tu yang mcm mengerang-mengerang sket sambil muka cam menyeringai tu... tapi kompom la tadek patah-patah sal abang tu bole diri-diri lagik. (encik tunang sila bermotobike dengan selamat, oke!)
keje banyak oke sekarang, sila berhentikan saya dpd bermain!
sekian terima kasih!

0 precious comments: