D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 12, 2010

adoyai...




HE: Adi, today is Monday, u tak puasa ke? Atau u dah habis replace ke?
tu la gatai sgt cite senin n khamis Muslim selalu pose sunat

Saye: Mula2 pagi tadi I puasa tapi lepas tu I sakit perut. I pk maybe nak kena gastrik lagi kot so I cepat2 minum Milo. tak boleh la puasa dah..

HE: Tapi I sangat pelik macam mana Muslims boleh tahan tak makan selama sebulan
memang cakap skema sbb mereka ialah Chinese huhu

Saye: Kitorg makan la after 730pm sampai early morning boleh makan. wont take d whole day la u tak boleh makan

HE: Iyelah itu saya tahu... tapi sangat kagum la sebab boleh tahan tak makan tapi tak ada sakit-sakit pun dia...

Saya: Kadang-kadang tak tahan jugak tapi puasa kan ada doa (maksud saye niat tapi kang tak paham lak kan), i mean recite some prayer la so dat takdelah lapar atau sakit

HE: Ye lah, saya pon rasa macam itu sebab Muslims selalu berdoakan, makanya spirit kamu jadi lebih kuat

ngeeehehehe insaplah wahai kaum muslimin, cinapek pon tahu kelebihan berdoa!

0 precious comments: