D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 13, 2010

apakah maksud??

ececeh... saje taruk gambar ni hehe

orang kate kalau kening kiri bergerak-gerak,

kita akan memperolehi kelapangan...

yeke?

**sape2 tahu, bole share reramai deh!**

kening kiri ai ni dah sejuta patploh kali gerak-gerak

sejak pagi tadi

bila nak memperolehi kelapangan ni?

balik kang kot...

pasal dah plan nak campak konci kete

pastu trus tido mcm tido mlm tu

plan nak berselimut sekali

izin laluan...

4 precious comments:

abangpit said...

orang tua-tua kata..

kalau kening kanan gerak-gerak, maknanya nak dpt benda best..

kalau kening kiri gerak-gerak, maknanya tanda tak elok..

entahlah betul ke tak..

LaLaLOLa said...

eh alamak... hang biar betik abgpit... ssh la pulak hatiku yg memang asyik diselubungi misteri sejak seminggu dua ni...

QilahLala said...

i pun dgr mcm abangpit tu hehe but x sure la kan.. bukan bole percaya sgt :)

LaLaLOLa said...

owh, ek? tapi gugel ckp mcm i ckp tu... takpe la, trime je qada' dan qadar... hehe nyedapkan hati =p