D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

July 26, 2010

saya menang!


jeng3... gempak tak tajuk? hehehe


ingat tak ade ari tu saye masuk giveaway contest tu? hehehe *kalo tak hengat rujuk sidebar*


maka gigihla daku meninjau sapekah pemenang...


mumule tgk blog Lovelygift... pemenang die adelah tuan punye blog yg sy jadil silent reader jugak... kak pnut... congret ek kakak, tudung kamu chantekz two thumbs up!


khacewa la jugak tape sekali hambek engkau hari ni daku nengok daku menang gencu merah punye contest yeebaaaa! ha klik sini kalo tacayer! *trus wat status fb gitu hahaha poyozz*


tadek la menang gincu merah *walauapun daku pengguna maybelline 301 merah menyala gitu kan...* tapi saye menang geolens worth RM40 muahahaha gigih daku beli tetiap bulan lens kaler2 ni skali kau dpt free lak kali ni...


malu okek nak reddem hadiah pasal bole request kaler... mak aih demand mintak kaler biru yuhuuuu glemer makngah gitu ha!

5 precious comments:

YanaNuar said...

Thanx yek sudi tinggalkan jejak bagitau akak menang GA hihi...Sukaaa =D

Nak tanya ler...awak amik color pe GEO Lens tuh? tak tau nak pilih color pe..kang pakai color ungu orang kata Minah Saleh mane lak yang sesat kat Malaysia nih kikiki

LaLaLOLa said...

kak yana, saye adelah meminta warna biru sebab sudah jemu dgn hitam dan cokelat... atau kalau akak nak yang kelabu can do jugak... chantek gitu ha

tq juga tglkan jejek di sini...
selamat berkenalan!

Lizzie Yasmin said...

lepas nie boleh lar bergaya ala2 paris hilton mata biru gitu.. tahniah.. :)

azli said...

jom follow saya pulak

LaLaLOLa said...

Lizzie Yasmin: biru xde yg ade power la cik gincoomerah kate maka terpaksa memilih grey aje sbb currently used brown & black. VMT 4 dropping ur words!

azli: okey, VMT!