D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

November 5, 2010

Pink day project :)

Morning all~~~
Surprisingly semalam lepas habis game "pendekar yg tewas" telah mms gambar wedding attire yg dia komen 'TAK SETUJU 200%'dulu kat saya n cakap SETUJU!
Hoyeah3, bole pakai baju pink pink pink pink! I love u Izo!
Cuma sbnrnye saya dah kensel booking pon dgn butik tu maka saya rasa cam mlm td jugak nak g butik tu n booking semula... Semangat! Poyosss!
Well so far Pink Day Project 1 dah completely complete, Project 2 half done (ni ayat datin bos), Project 3 dah 15% done weeehaaa!
Tapi erkkkk, semalam bila melakukan perbincangan, banyak lg kotttt yg belum siap. Adoyai...
Kitorg berbincang sms je hahaha terre x? Terer x? Sengal x? Hahaha
Maka semantara Jakel tengah sale ni, pertimbangkanlah permohonan sy nak bershopping ye wahai tuan hamba!
Hehe tu je nak cakap :)
Happy Deepavali all~~~

P/S: demam x kebah2 macam makin teruk pulak. Dada sempit mcm ada gajah dok bersila dalamnya. Tekak sakit mcm kena gigit lipas. Ayarkkk!

1 precious comments:

Fina Sophie said...

wah.... bride-to-be ke ni? congrates! hope smua berjalan spt yg dirancang.

yang benar, ur 33th follower XD