D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

January 1, 2011

Selamat jalan 2010, usah rindukan saya :)

Selamat datang 2011.
Banyak yang tertinggal dalam tahun yang berlalu. Ada manisnya, ada masin pahit kelatnya.

Januari 2010;
Izo datang ke rumah bertemu mak dan ayah menyatakan hasrat melamar saya menjadi his other half.
Poja (kezen terbaik) & Ezriq juga selamat diijabkabulkan.

Februari 2010;
My 1st visit to PIL-to-be's. Alhamdulillah semuanya dipersetujui. Ahaks, dpt menantu ustazah (ke???) sbb waktu tu sy masih mengajar di kolej Islam.
PIL-to-be dtg berkenal-kenalan dgn mak & ayah + merisik
1st stage interview & written test kat OF :)

Mac 2010;
2nd stage interview OF which means kau memang dah dpt keje tu!
Kena tegur dgn hantu kat office lama lepas solat zuhur. Eeeeuww scary ohh!

April 2010;
"Sakit" itu datang kembali...
Dapat appoinment letter from OF :)
Hantar resignation tender to KIP :)
Ramai anak-anak murid lulus paper Stat walaupun penurunan berlaku berbanding semester lepas.

Mei 2010;
Start keje kat OF :)
Good salary, great environment.

Jun 2010;
"Sakit" maha teruk :,(
Engaged to the apple of my eyes -Izo :)
Turn 25

July 2010;
Jose 1st birthday :)
Dugaan bertunang yg dtg keterlaluan awalnya

Ogos 2010;
Short holiday dgn mak & ayah to their fav land; Cameron
Bulan puasa yang menguji kesabaran seorang fiancee

September 2010;
Raya yang menyakitkan hati sbb 2nd world war masih berlangsung dgn tuan tunang + might be my last raya with family -pas kawen dh kena bahagi2kan masa :,(

Oktober 2010;
Gaduh paling besar yg memang cam bongok!
Keje banyak membukit sampai xde life & tertekan!

November 2010;
Confirm jawatan kat OF oh yeah (yang xmungkin akan dpt kalau stay kat KIP sampai tahun dpn pun!)
Berbaik2 dgn tuan tunang: bongok kan gaduh sampai berbulan2?!
Decided tarikh2 nikah & reception
Ayong dpt keje :)
Masih sibuk & mmg xde life langsung!

Disember 2010;
Dah habis sibuk :)
Mula buat persiapan2 utk pink day
Ateh dpt offer degree
Ayong dpt offer master & cuti belajar
Sy dapat bonus baaaaaanyak oh yeah!

Januari 2011;
It just start today! :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 precious comments: