D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

February 15, 2011

banana & chocolate spread waffle

Gambar ehsan saudara gugel :)

Semalam balik keje, tgh sambung keje semula tiba-tiba bakal cik puan hana call ajak melepak kat rasta ttdi. Mula2 cam nak siapkan keje sampai siap tapi bila pk2 banyak, ape salahnye bersosial memandangkan kehidupan kini adalah agak stressful. Maka dekat2 kol 10 tu bergerak la saya. Ala rasta dgn rumah ni bukan jauh sgt tapi sebab banyak teramat traffic light & ade tol bagai nak kena lalui maka kena la awal sket kan...

So sy n hana mula2 sampai. Mcm biasa stress tol nak cari parking. Pastu ina dtg, pastu azuddin gajoh, pastu pejal + sapey & kwn2 sapey. Bile pejal da dtg baru la happening so baru order2 makan minum. Saye baru pas mkn ns lmk ayam b4 hana call tu so mlm smlm sy mkn waffle ye. Sedap ohhhh rs nk lg mlm ni haha menyesal beli quarter je!

Hana & sapey distribute kad kawen masing2. Tarikh same ah pulak haishhh! Nampaknye kena suruh izo p yg sapey la sbb dia kt KL. Tapi nak ke izo tu??? Haishhhh ni yg nk marah ni bila sebut izo ni! Semalam pun dorg2 tny izo mane, nak jwb pn xtau ape. Mencik la neglected cani! Aish, lantak ah!

So balik melepak dah kol 1. Trus tido. Hari ni cuci2 bilik mandi, cuci2 baju & sambung keje. Now what? Mengantuk ah! Nak tido! Errrk, baru kol 4 kot! Huhuhu
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 precious comments: