D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

February 13, 2011

Hijau itu hidupku =)

Saje nak promo cadar baru. Harga asal RM149.90, harga diskaun RM29.90 hehehe berbaloi2!!!
Langsung la tadek kaitan tajuknye hahaha nsb baik ade cadar tu sbg penumpuan fungis tajuk hahaha xde kaitan sekali lagi, sekian!
Dah lama tak tdur pakai pyjama =) *mungkin ni lg sesuai jd tajuk kot*
Dulu waktu sekolah & matrik mcm tetiap malam kot tdo pakai pyjama + stoking. Feeling2 baby gaga gugu la konon. Waktu dah dekat2 nak hbs u tu mcm dah x sgt. Tapi tetibe mlm ni ternampak lak pyjama yg beli kat Ipoh Parade waktu belajar kat KMPk dulu lalu pakai lalu gembira lalu amek gambar katil lalu ttp lampu lalu baring lalu tulis blog hehehe blah la lu!
Mcm syiok kan feeling2 muda remaja ni... Nak-nak pulak orang asyik sebut psl "dah nak kawin" tu kan... Very the, tau u ols ni! Tak kasik chance langsung! Hahaha
Tp skrg sy dh x tdo pakai stoking dah. Apesal ek? Sbb sy rs kalau pakai stoken kaki sy takleh napas hahaha tipu! Tipu! Bkn la... Ekceli rasa mcm tak selesa kot. Ni jadi waktu kat KKTAZ, UM dulu la ni! (Erkkk beria tulis nama kolej mcm la ko byk kolej pdhal 4 tahun tu ko dok 1 kolej je kotttt hahhahaha)
Waktu dulu sy ada baaaaaanyak stoken warrrrrna warni kaaaaatun katun hehe setiap kali nak tidur haruuuuus lah disarung ke kaki mengikut warna baju (jika mecing hihi) tapi waktu bangun tido di subuh nan hening syahdu (Sy bkn jns yg bgn terkencing tgh mlm. Kalau ada tu boleh kira la setahun sekali dua je kot.) pasti kaki yg belah kanan dah tak dibalut stoken dah. Kadang2 dah bergulung2 dlm selimut. Kdg2 kat dlm poket. (Pyjama kan ade poket kan...) Kdg2 kat tangan. Awal2 pagi berpusing2 la sy cari stoken yg sebelah lg tu. Cam hareeeem je hahaha. Tapi sy agak mesti sy cabut sendiri sbb pernah jumpa kat tgn kan. Pastu kaki kanan je yg sy cabut myb sbb mak sy ckp sejak bby sy waktu tdo mesti kena gosok2 kaki kanan kat tilam. So myb bila pakai stoken tu xmahsyuk xde feel kot nk gosok jgn tak gosok gosok kan maka cabut tanpa sedar hehe... Tapi kalau pakai stoken yg jari2 tu kan... Ala yg ade jari cam sarung tgn tu la... Ha yg tu tak tecabut. Nape eh? Myb sbb jari2 kaki bole feel gosokan ke tilam kot bila pakaio stoken g2 huhuhu
Skrg stoken2 tu byk da bg kat adek sy. Erkkkk???!!! Jantan pakai stoken katun ka?! Hehehe jwpnye HA'AH! Adik sy pakai stoken katun! Tp ekceli stoken tu dia buat g main rugby la. Stoken pakai buang sbb mls basuh. Ha begitulah adanya. So sllnya stoken jual kat Giant kan murah la 99 sen je sepasang so nnt ahkak yg ni la tugas belikan stoken Giant 5 pasang sebulan sekali ke kan utk dipakai dan dibuang oleh adik ku yg berkenaan huhuhu
Oklah, bye! (Kurang hajar tol setop camtu je hahahahahaha)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 precious comments: