D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 19, 2011

macam retis ker? tak kuasa mak, nak!

Hahahaha serius rase cam poyo nak bikin entry ni..
Like seriously!
Memalukan hakhakhak laksana masuk bakul hangkut sendiri
Berat ohhh dah nak 4 bulan setangah mengandung ni berat dah jadi 50.5 kg
Pasrah lalu terus menadah berdoa moga segera berat turun sebaik beranak nanti hahahah

Ish, kalau UA baca entry ni soheh... Soheh kena rejam dengan kutukan!
Hahahahaha tapi lantak la
Kalau rasa muntah, boleh terus jump g gambar bawah2 yang lebih manis penceritaannye okeh
Hehehehehe
Ala u ols ni kasik chance la mak nak feeling2 retis fofuler =p

Ok mumule ace nengok komen Adila Junior kat entry Senpai Adila saya samalam....


Hahaha budak ni memang, tau!
Sure kau tengok album fb akak sambil gelak-gelakkan akak kan, dik! Hampeh!
Tapi sebenarnya sebelum-sebelum tu dah ade org cakap dah pastu dia muntah benda yang sama
Kamera man pon cakap jugak sambil gekal-gelakkan saya nasib baik kau kawan aku dah anggap cam sedara weh hahahha
 Hah ace la nengok dulu comparison yang gigih saya buat ni

 
 Kiri: @tiztiztiz gambar ihsan Google
Kanan: Tiz celup selepas bergelar isteri

Mana ada sama!
Ce tengok lak yang nii...

Atas: Tiz celup menanti saat diijabkabulkan
Bawah: @tiztiztiz dalam cerita Nur Nur Nur Kasih~~~ Nur ya Nur Kasih~~~ *over!*

Memang tak sama langsung la kan hahaha
Tapi tah la dah kalau nak katekan same jugak lantak kau la jah ahkak nak wat canekan
Kelakar kot tapi mumule tengok tu ade satu gambar tu memang terdetik gak
"Eh, cam artis je muka aku ni!"
Tapi pendamkan aje hakhakhak matik la kalau suara hati boleh dengar!
Tapi kalau ikut UA dia kata muka Tiz Zaqyah dalam cite Soffiya tu same ngan saya tang mulut
Ha, tang mulut yang graf kubik negatif tu hambek kau! hahaha
Graf negatif tu ape? Graf masam la...
Memang saje la kan nak kutuk bini cantik wajah masam mencuka
huhuhu sentap 3 minit!


Oh tapi dulu-dulu-dulu sebelum ahkak cantik macam Tiz Zaqyah tu laki kezen ahkak pernah lompat-lompat nengok iklan Ribena tu
Tah hape ke eksaited beno nengokkan iklan tu
Rupa-rupanya nak kata wajah ku macam Ila Damia Mentor tu huwaaaaaaaaaaaarghhhh terus tensen
Ade ke? Ade? Ade? Ade aku kesah?


Memang lawak la kan huhuhu
Pastu skali tu gi opis ade lak kakak ni tahan
"Dila, semalam akak bukak fb awakkan pastu anak akak cakap akak kawan dengan artis."
Hahahaha memang tak sanggup la kan nak dengar anak dia sambung,
"Penyanyi yang iklan Ribena tu..."
Miahahaha menangis air mata darah daku kat tepi pantri pada hari tersebut

Memang TAK NAK lah kan rupa macam artis-artis ni lain la kalau nak kata cam Erra Fazira ke Amy Mastura ke Ziana Zain ke Fouziah Gous ke kan
haha over sudah kah kedish kedish kedish kat dahi!
Tapi tanak la same-same muka ni
Kang kot ye same kang dah senang pulak UA asal rindu je bukak youtube tengok Ila Damia perform
tak pon bukak tonton.com tengok cite Nur Kasih ke Soffiya ke tgk Tiz Zaqyah
Terubat rindu kat bini... Ah, sudah!
Memang nak kena la kan kalau UA buat perangai camtu huhuhu

Terus sentap 3 tahun!
Terus tanak feeling-feeling bercinta sambil nyanyi lagu hindustan...


Hahahak matik la melalut...
Oklah, tu je bai!


yay, da boleh pegang-pegang tangan urut-urut pinggang! *eh, apekah?!*

2 precious comments:

kudozu said...

sy dah komen apsal tak kuar? =.=

LaLaLOLa said...

yg akak dpt sume akak publish, dik... sbb sume komen sopan2 je xde keji... eceh gaya ramai je mengkomen hahaha... hah ape lagi, komen skali lagi!