D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

March 14, 2013

[ZA 1 tahun] 1 March 2012 - 2013

Selamat hari lahir untuk anak sulung momy!
Ekeh, ada angah-adik lagi ke?
Allah knows better :)


So, 1 March 2013 yang momy nanti-nantikan pun tiba...
Tak tidur malam momy dibuatnya...
Kejap-kejap kiss dahi Nini (nama manja ZA yg momy panggil sekali sekala)
Kejap-kejap peluk Nini
Kejap-kejap kiss & peluk lagi
Rindunya momy nak hug kiss hug kiss n breastfeed Nini macam 365 hari yang lalu...
Riiindu sangat!
Pagi-pagi lagi aunties dah whatsapp momy, wish 1st birthday untuk Nini

Whatsapp group BFF momy...


 Whatsapp dari Makyong Nini

Alhamdulillah... Syukur ya Allah kerana melengkapkan hidup momy dgn kelahiran Nini. Momy saaaayang Nini to death! Momy jadi insan yg lebih bersyukur selepas kalahiran Nini. Momy menjadi anak yang lebih menghargai Opah (momy's mak) selepas kehadiran Nini. Momy semakin menyayangi ayah Nini kerana kehadiran Nini. Momy menjadi lebih tabah dan sabar menempuh semua dugaan terutama berkaitan kesihatan Nini yang selalu on & off (akan cerita dalam entry akan datang). Sesungguhnya, kelahiran Nini telah melahirkan momy semula, sebagai Basripuzi Nuruladila yang lebih dewasa. Terima kasih, Nini! Terima kasih tuhan untuk anak yang seorang ini!


Sambutan di rumah Tok Wan (on Ayah's side). Nini bukan tahu apa pon.. kakak Nurdini yang lebih hahaha

Nini x dapat banyak hadiah pon untuk 1st year celebration (nanti momy upload gambarnya untuk tatapan Nini bila besar nanti). Tapi Nini dapat berjuta-juta lemon kasih sayang terutama daripada momy. Momy saaaayng Nini sampai mati!

Momy doakan Nini membesar jadi anak yang sihat, cerdik, cergas, cerdas (dan cantik mcm momy! ewah) serta selalu di bawah limpah rahmat & kasih Allah. Kalau momy dah takde nanti, Nini kena janji, mesti jaga ayah dengan baik! Sebab momy pun sayang ayah jugak. Ok, Nini akan jerit kalau rasa momy syg ayah lebih hehe nak konker nampak!

0 precious comments: