D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

April 4, 2014

RDC (17): Kad kawen

Eh, dah setengah tahun tak gatal mengimbau zaman percintaan kan hehe... Gatai!
Past stories boleh klik sini sebab hari ni nak cite pasal prep nak kawen pulak hehe...


Haaa... kad kawen ai design sendiri tahu!
Akhirnya orang printer tu amek design kad ni jadik salah satu design kad  kat blogshop (KOD: 0005-SB) dia.
Ai pilih kad super bajet je hehehe...
Alhamdulillah... Membantu perniagaan dia hendaknya

So meh kita cite acamane boleh terdesignkan sendiri ni?Mula2 tu kami memang cari kad yg murah dan comel -tema pink putih
Alasan nak murah senang je...
Sebab kad kalo mahal2 dan over2 pon last2 org buang jugak..
Paling baik buat kipas waktu tunggu pengantin huhu
Maka murah sahaja asalkan tujuan menjemput dipenuhi

Maka terjumpa blog KAD KAHWIN CANTIK DAN MURAH ni
UA pon setuju + kekawan dia cakap cantik
Masa tu harga dia lagi murah la dpd sekarang! Hehehe
patposen sekeping kot kitorg order xsampai 1000 rasenye x ingat la
Then terus deal...

Bila dapat 1st draft saya rasa macam...
Erkkkk... kenapa design dalam takde kesinambungan langsung dengan design luar?
I was not like sebab saye memang la kalo boleh dari cover sampai le blkg sekali tu nak lebih kurang saje.
Maka saya pon membege kad tersebut
dan jadilah begini...



**This is serious, sape nak saye tlg design kad kawen simple, ahkak terima, dik... charge murah jer...**
SMS/Whatsapp 017-3490890 yer :) 
Design jer... print tak yer :)

Hmm asalnya design depan tu xde pon sebatang dedaunan tu... Ahkak tambah
Asalnya design dalam tu bordernye bukan bebunga tu, border lain... AHkak tuko
Cerewat naw akak ni tapi mujur tak nyusahkan admin dia pasal akak buat sendiri je hehe
U senang, i senang hati la konsepnya...
Nak kawen ni tak baik sshkan org...

So kejap je proses dia, dalam 3 minggu tu proceed dah...
Untuk print kita delay sampai bulan 3 sebab bulan 5 baru nak kawen...
So selesai soal kad...

Kalau ade yg berhajat nak akak tolong designkan kad, bolehlah contact yer...

Ikhlas,
Mommy The Zs

0 precious comments: