D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

May 8, 2014

MDS: Kronologi episod 7

Setahun berlalu selepas entry ini...
Jom kita imbau semua kenangan pahit manis diberi peluang kedua untuk bertatih :)

Hari ke-5 kita muntah pain killer!
Whadda!!!
Setahu sayalah kan, saya takboleh makan panadol & ponstant je.
Kalau makan sure 4-5 jam kemudian saya muntah atau cirit-birit.
Mungkin aplikasi kali ni pon serupa kot huhu...
3 janis pain killer ok depa tuker.
End up pasang morphine semula T___T
Lagi disaster, tak boleh balik rumah lagi hohohoi...

Frends came in from for visit
A basket full of flowers & best wishes from Editorial team
Great food of my choice
Mak mandikan daku macam baby
Oh, I was a happy drug-user kahkahkah

The physiotherapy went very well, I like it best!
Ala, bukan buat apa sangat pun, angkat-angkat kaki jer...
Tapi sakit. Seriously sakit!
Sebab semuanya mcm start from ZERO.
Was like, kau tahu mcm mana nak angkat kaki tu, mudah dan tak sakit tapi kau macam tak reti nak angkat kaki yang mudah dan tak sakit tu camana. Gitu!

Malamnya tido dan makan lagi sampai boleh discharge 5 hari selepas pembedahan...
Ok yg ni nanti kita story mory lain ketika okeh :)

0 precious comments: