D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

December 10, 2015

Hari-hari indah bersamamu...

Dulu, kami pernah ke sana.
3 tahun dulu.
Masa tu ZA#1 baru enam bulan...





Bulan lepas ke sana untuk kali kedua.
Masih untuk event yang sama; family day.
Kali ni kakak dah 3 tahun 8 bulan dan ZA#2 dah pun setahun 4 bulan.
Hmmm....
Layan gambar gadis genit takut air okeyh!













This was her very first time pergi water park, jumpa pelampung, berendam dlm air.
Very very first.
Ketarrr sampai ayah dia takut hipo ape tah tu.
Tapi biasa la kan kids, dlm air nangis " jup jup jup" (sejuk vsejuk sejuk) tapi dibawak naik nangis pulak nak masuk air semula.
Nangis momy, dik!















Not much of kakak's photos. Dia moody hari tu kecuali dlm air hahaha. Kakak... Kakak...
Hopefully next time kita dapat chance untuk water play mcm ni lagi.
InsyaAllah...
Momy syg u both kakak n adik.
Syg ayahnye jugak!

posted from Bloggeroid

0 precious comments: