D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

D: a caliph | a wife | a daughter | a sister | a momy | a friend | a little lady with huge heart

WAHM : Work at Home Momy

WAHM : Work at Home Momy
Klik untuk maklumat penuh

October 14, 2011

hadiah mu hadiah ku jua... aik, cemane boleh share?

Entry ini ditaip penuh kesukaran sebab penulis kidal suda huhuhu
tgn kanan ku tercurah air panas di pantry tadi (sebaik je lps post entry kat bawah nun)
maka pink semua lima jari yang terselamat cuma belakang tangan n tapak tangan jua..
terus rasa takleh imagin cane kena dera siram air panas kat badan...
ok, over? motip imagine kes dera?

Oh ok topik dah lari tajuk dah pass baton ke 2nd runner dah =p
sebenarnye tadi waktu sebok2 tgk fb dgn tangan yg sebelah ajo ni ternampak wall post ni
kawan back in semsas dulu katenye esok bday laki dia dah tak tau nak kasik hadiah ape...  
so komen ka kan saje je gatai hehe


lotsa kisses!

Ingat tak UA penah mintak hadiah bday ape kat saye?
Hahaha memang matik la mintak hadiah yang tu kan... hahaha
pastu bila dia dok tanya je ape hadiah bday dia dpt nnt sy sik tunjuk perut saya je hahaha
mmg padan muka la kan tanak kasik hadiah...
tapi sampai bday dia waktu tu bulan pose ahad kat rumah my parents
pagi tu lps subuh jemaah kitorg adekan usrah sbb cukup korum sume kumpul skali
so i think his birthday gift was d 1st usrah n suai kenal betul betul rapat dgn my family....
pastu dah nak salam-salam tu i announced kat semua org "hari ni bday izhar~~~"
then sume la wish "happy birthday, izhar", "selamat hari jadi, abg!" n etc...
seronok je!

Sampai skrg pon UA selalu je perli2 pasal TV LCD dia tu
hahaha mmg tunggu la TV LCD yang dalam perut ni keluar dulu baru pk nak beli tv yer
yang ade ni pon dah tak reti arrange cemane dah kan
nnt nak masuk barang baru mmg haku humban je nanti tak tau nak letak mana la kan...
so end up bila dia tanya sal tv dia tu saya akan kiss aje kat pipi dia beberapa kali
katenye modal nak buat beli tv nanti hahaha
pastu nnt dia diam la tak tanya dah psl tvnye tu... esok lusa tanya lagi hohoho

ok dah tangan pedis2 dah ni nak meniup tangan di angin lalu pulak. okbai!


p/s: bestnye kalau dapat hadiah jagung rebus, kan!


0 precious comments: